ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
عرف صنعت اینجوریه که تا کالا به دست مشتری نهایی برسه در چرخه توزیع ۴۰ درصد روی قیمت محصول کشیده میشه. در بازار سنتی فقط ۱۰۰ درصد به جیب یک نفر میره. مثلا از چهار کیلو شیر یک کیلو پنیر محلی در میاد . یعنی دست بالا بگیریم و شیر پرچرب باشه هر کیلو ۱۰ تومان در نظر میگیریم.میشه ۴۰ تومان. در حالی که لبنیاتی سنتی که پنیر تولید میکنه ۱۰۰ درصد روی پنیر گاو میکشه و به ۸۰ تومان میفروشه. یا کنجد سیاه که عمده ۴۰ تومانه با صد در صد سود خرده فروش ۸۰ تومان به دست مشتری میرسه. عرف در بازار سنتی ۱۰۰ درصد سود فقط برای یک نفره. هکذا رب و سمنو و ...